Vi er en Ægtefælle, en Mor, en Farmor, en Datter, en Søster, en Årgang 1959 fra en samlerfamilie, der bliver nødt til at rydde op, da børnene ikke er interesseret i at overtage alt det gamle der er samlet gennem årene!

Det er en total oprydning på lofter i stalde, lader, stuer og værelser under mottoet "ryd op i dit liv" og jeg regner med at holde åbent alle dagene i Påsken med en slags loppemarked!

Hjemmesiden er under opbygning, og i første omgang lægges foto op og nogle af tingene uden priser, men kan Du ikke vente på en pris, så er Du velkommen til at sende et bud eller en forespørgsel på pris, send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller kigge forbi på: Bårupvej 10, Bårup, 4360 Kirke Eskilstrup, hverdage normalt mellem 9 og 16, lørdag mellem 9 og 12, ved HEGNSBUTIKKEN, men ring lige i forvejen, Tak!

hilsen Annette Tang Holbek

Bårup ligger på Landevejen mellem 4370 Store Merløse (3,3km herfra) og 4330 Hvalsø (ca. 8 km), vi hører under Holbæk Kommune